BG EN НАЧАЛО   |   РЕЗЕРВАЦИЯ   |   ЗА НАС   |   КОНТАКТИ     e-mail: info@trempotour.com
СКИ УЧИЛИЩА
ЗЕЛЕНИ УЧИЛИЩА
УЧЕНИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА
УЧЕНИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ В БЪЛГАРИЯ
УЧЕНИЧЕСКИ ЛЕТНИ ЛАГЕРИКАЛЕНДАР
Август 2015
Септември 2015
Октомври 2015
Ноември 2015
Декември 2015
Януари 2016
Февруари 2016
Март 2016
Април 2016
Май 2016
Юни 2016
Юли 2016
Летни лагери на море за ученически групи в бази на Ученически отдих и спорт ЕАД - 2014
Летни лагери на море за ученически групи в бази на Ученически отдих и спорт ЕАД - 2014

8 Дни/7 Нощувки
Собствен Транспорт
Резервация / Запитване  
Дати: Цена:

« »


ЛЕТЕН ЛАГЕР В БАЗИТЕ НА УЧЕНИЧЕСКИ ОТДИХ И СПОРТ
2014 Г.


Цената включва: 7 пълни пансиона, застраховка

На 15 плащащи деца се приема безплатно 1 учител.

ПБ"Балчик" РЗ Шумен ЦЕНА: 183 лв
Почивна база град Балчик се намира на около 2 км от центъра, в района на Архитектурно- парков комплекс “Двореца”, на 200 метра от плажа на “Двореца Природно – исторически забележителности в близост до базата: Архитектурно – парков комплекс “Двореца” – лятна резиденция на румънската кралица Мария от 1924 г. “Ботаническата градина” – Втора в Европа по разнообразие на видовете кактуси, два терариума. Гр. Балчик – Исторически музей, Етнографски музей, Възрожденски комплекс (Взаимно училище и църква “Свети Никола”), Художествена галерия. Нос Калиакра – на 40 км – останки от тракийска и от средновековна крепост, Ботанически резерват със степна растителност, обиталище на “Тюлен – монах”, корморани и други водоплаващи птици. Базата разполага с 41 стаи с по две и три легла със собствени санитарно възли, както и с два апартамента по три легла. Столовата е с капацитет 54 места. На разположение на почиващите е и зала с 30 места, както и спортни площадки.

ПБ с.Кранево- РЗ Разград ЦЕНА: 176 лв
http://www.uos-ead.eu/baseses.html?id=86
Почивната база е устроена на терасовиден склон в територията на курортното селище Кранево. Тя отстои на 30 км от гр. Варна, между курортите Албена (на 5 км) и Златни пясъци (15 км). Базата отстои на 500 – 600 м от морския бряг. В района има дискотеки, лятно кино, кафета, ресторанти. Поради близостта й до Варна, Добрич (50 км) и Балчик (20 км) има възможност за екскурзии до тези градове, които разполагат с разнообразни културно- исторически обекти. Базата разполага с осем бунгала (40 легла), със собствени санитарни възли и 60 места в бараки и бунгала с 4, 5 и 6 легла с външни бани и тоалетни. Кухнята и столовата са добре обзаведени. Има медицински пункт с лекар за оказване на първа помощ, спортна площадка, клуб за занимания. За безопасността на летовниците в базата се грижи организирана охрана, на плажа – квалифицирани спасители.

ПБ с.Кранево- РЗ Търговище ЦЕНА: 169 лв
Базата се намира в с. Кранево, на около 300 м от морето. Хотелски комплекс – 16 стаи и 4 апартамента с капацитет около 60 легла с всички удобства за пълноценен отдих; дървени бунгала със стаи с по 2 и 3 легла със собствени санитарни възли – общо 60 легла. На разположение на гостите са: кафе- сладкарница, столова с обслужване от сервитьори, видеоклуб, спортна площадка, неохраняем паркинг . По желание на почиващите могат да се организират: обзорни екскурзии до градовете Варна, Балчик, Несебър и др.; посещения на природни забележителности в близост до с. Кранево; походи до КК Албена и Златни пясъци, пикник в близост до морето, нептунова вечер, карнавали и др.

ПБ с.Кранево- РЗ Видин ЦЕНА: 176 лв
Намира се между големите курорти Албена (3 км) и Златни пясъци (7 км) и е на около 300 метра до брега на морето. Базата разполага със 120 легла в бунгала. Стаите са с по 4 легла със собствен или общ санитарен възел. Първите два реда бунгала са със собствен санитарен възел. Капацитетът на тези бунгала е 50 човека. Има редовен обществен транспорт до Кранево от Варна, Златни пясъци, Албена, Добрич и др.

ПБ "Младост" с.Кранево - РЗ Търговище ЦЕНА: 183 лв
Базата се намира в с. Кранево, на около 300 м от морето. Хотелски комплекс – 16 стаи и 4 апартамента с капацитет около 60 легла с всички удобства за пълноценен отдих; дървени бунгала със стаи с по 2 и 3 легла със собствени санитарни възли – общо 60 легла. В други 4 бунгала в краен случай могат да се настанят още 54 души. На разположение на гостите са: кафе- сладкарница, столова с обслужване от сервитьори, видеоклуб, спортна площадка, неохраняем паркинг . По желание на почиващите могат да се организират: обзорни екскурзии до градовете Варна, Балчик, Несебър и др.; посещения на природни забележителности в близост до с. Кранево; походи до КК Албена и Златни пясъци, пикник в близост до морето, нептунова вечер, карнавали и др.

ПБ гр.Обзор РЗ Велико Търново ЦЕНА: 183 лв
Град Обзор се намира в наи-източните склонове на Стара планина. Комбинацията планина – море и близостта на плажната ивица – 100 м. са предпоставка за желан отдих. Базата представлява монолитна сграда на 3 етажа със капацитет 95 места. Всички стаи са със по 4 легла и собствен санитарен възел. За ръководителите на ученически групи са осигурени и стаи с по 2 легла със собствен сан. възел. Хранителният блок е монолитен и добре оборудван. Има спортна площадка и кафе- сладкарница. Предлагат се следните екскурзии: Нос “Емине” – 15 км; КК Слънчев бряг и Аквапарк – 20 км; Несебър – 30 км; Възможност за екскурзии до КК Албена, КК Златни пясъци, Акваполис, Делфинариум и Морската градина.

ПБ"Атия" - РЗ Търговище ЦЕНА: 183 лв
Базата се намира в парк “Росенец” на 17 км южно от гр. Бургас на самия бряг на морето. В близост са с. Черноморец – на юг на около 4 км, Созопол – на юг на около 15 км, Несебър – на север на около 55 км. Влак до ЖП гара Бургас и след това с автобус до базата или само с автобус. Съвременен хотелски комплекс – 23 стаи със собствени санитарни възли с по 4 легла и 2 апартамента с общ капацитет около 100 легла с всички удобства за провеждане на “Училище сред природата” и “Летен отдих”. На разположение на гостите са кафе-сладкарница; столова с обслужване от сервитьори; зала за провеждане на учебни занятия; видеоклуб; спортна площадка; неохраняем паркинг и др. По желание на гостите могат да се организират: учебни екскурзии до Несебър, Бургас, Созопол и др.; посещения до природни забележителности в близост до почивната база, походи до рибарско селище и обяд с рибни специалитети, дневен пикник в живописен залив, дискотеки, спортни мероприятия и др.

ПБ с. Крайморие - РЗ Бургас ЦЕНА: 183 лв
Базата се намира на 12 км. южно и гр. Бургас в самото селище Крайморие. Широка, оградена и постоянно охраняема зелена площ на 200 метра от плажната ивица. Природо-исторически забележителности – в близост до гр. Созопол и гр. Приморско. Могат да бъдат организирани екскурзии до р. Ропотамо и р. Резвая, както и до гр. Царево и Ахтопол.

ПБ с.Равда - РЗ Кърджали ЦЕНА: 176 лв
Почивната база се намира на 300 м от морето и на 3 км от гр. Несебър и к.к. Слънчев бряг. В близост до базата са туристическите обекти – гр. Несебър, к.к. Слънчев бряг, Ахелой и др. Корпус “Рак” е масивна триетажна сграда с 14 стаи с по 4 легла със собствен санитарен възел.

НДК Равда ЦЕНА: 183 лв
Национален детски комплекс (НДК) Равда се намира между гр. Бургас и Слънчев бряг в непосредствена близост до гр. Несебър. Разположен е в непосредствена близост от плажната ивица на територия от 100 декара парк със футболни, баскетболни и волейболни игрища . Общия капацитет на НДК Равда е 700 легла, като 490 от тях са със самостоятелни санитарни възли. Легловата база е организирана в двуетажни вили с капацитет от 44 до 76 легла. Базата е с охраняем паркинг. Храненето на летовниците е организирано в собствена столова. Има и вили с учебни зали.
ТОП ОФЕРТИ
Летен лагер на море в базите на „Ученически отдих
0 Дни
01.06.2015
Цена от 168 лв.
СКИ И СНОУБОРД ОБУЧЕНИЕ В ЗИМНИЯ ЦЕНТЪР АЛЕКО НА В
0 Дни
Цена от 235 
ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ В БАНСКО - 2014-2015
4 Дни / 3 Нощувки
Цена от 184 
Зелено училище в с. Огняново 2015 г.
4 Дни / 3 Нощувки
01.04.2015
Цена от 171 лв.
ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ в с. БАНЯ, БАНСКО
4 Дни / 3 Нощувки
01.03.2015
Цена от 188 лв.
Зелено училище във Велико Търново 2015 г.
5 Дни / 4 Нощувки
01.03.2015
Цена от 206 лв.
Trempo Tour © 2007 Всички права запазени. Get Firefox Екскурзия .com - екскурзии, почивки хотели билети Уеб Дизайн: ПроСтудио